• LYAGER RACING

    Nyheder

    Læs mine nyheder herunder

10. Marts 2020

Startskuddet for 2020 har for alvor lydt, Lyager racing tog afsted fra polen den 5. marts efter andreas har været en uge på træningscamp med sit polske hold, hvor fysiske test skulle gennemføres.
Efterfølgende hoppede Andreas på et fly fra Bydgozcz af til Krakow og fra Krakow gik turen eller med knap 800 km køretur, før teamet, kunne tjekke ind på hotellet. Den første dag hernede brugte vi lidt på at køre mig i stilling igen, de næste par dage gik med test af 3 cykler, en simpel gennemgang af cykler dag for dag, efterfølgende har de kommende dage gået med test af 7 motorer som vi skulle have kørt ind finde ud af hvilket af det render stærkt nok til at være blandt toppen af Europa. Heldigvis var teamet glad for det 4 dage med træning. Samt test af motorer, dog var der kun en der skal laves da vi ikke rigtig følte der var noget “power” i den. alt i alt nogle super dage her nede i Gorican, nu håber vi blot på godt vejr så vi kan træne i den polske klub i læbet af den kommende uge.

19. marts 2019

Den 19. Marts var der pligt træning i Polonia Pila, andreas´s polske klub, dog var banen ikke helt optimal, men dog blev der kørt 4 heat træning, den næste træning, vil foregå den 21. marts Polske Polonia Pila igen, hvor Teamet vil være de næste 3 dage for at den sidste dag, at slutte af med en Test-match mod den polske Klub G-dansk 

15. marts 2019

Den 15. marts var teamet taget til pila for at træne, desværre var vejret utroligt dårligt, samt baneforholdene, var ikke optimale. Vi vendte i stedet for snuden mod Kroatien for 2 dages, træning. Der blev testet en del, og det var da også lidt rust  i kroppen der lige skulle bankes ud. Andreas følte sig vældig tilfreds med sit grej, og specielt mekanikere han har fået med sig i år, det endte ud med 2 dages virkelig god træning.

2. Oktober 2018

Tordag var der Must practice i andreas nye polske klub Polinia pila inden søndagens ligaløb, hvor de skulle køre om op og nedrykning, enten om at blive i 1 divison eller ryge i 2 division.
Fredag kørte vi sidste U-21 Fim Speedway World Championship i Pardubice.
Andreas scorede 12 point, dog missede han ud af semifinalen da et styrt på langsiden kostede en udelukkelse, et selvforskyldt styrt, der desværre kostede dyrt, Andreas ender med at slutte som nr. 5 i den samlede serie. Og det endelige resultat er at han er den 5 bedste U21 kører i verden, samt den bedst placeret dansker over 2 år.
Lørdag stod den på Diamond cup i svenske motala, her endte Andreas med en flot 4. plads i finalen. samt 10 point. Der deltog bla.navne som Greg Hancock og Niels Kristian Iversen, Andreas ligger nu samlet 11 med 2 runder tilbage.
Søndag tilbage i det polske igen hvor Andreas skulle kører for sin  polske klub, desværre var det ikke andreas’s dag eller holdet der endte med at tabe matchen 43-47 til Ostrow. Andreas lavede her kun 3 point…